12 Remedii pentru hallux valgus

Toate uanetes poate fi foarte dureros, și puteți în cele din urmă cu ei, în multe cazuri, iar în altele-în mod semnificativ durerea, astfel încât acest lucru este foto23evident, vom afișa mai multe animale de moduri de a juanetes, este o problemă care afectează mai multe femei decât bărbați, în special ținând seama de pantofi, pe care o folosesc de obicei. Prin urmare, dacă doriți pentru a afla cum de a trata juanetes dintre acasă căi de atac-este articolul potrivit.

Acesta este al doilea post din acest blog, în care vorbim, picior de îngrijire, dacă ați pierdut un post anterior, se poate vedea la acest link.

Cauzele juanetes

În juanete, de asemenea, numit Hallux Valgus, și acest lucru apare din cauza inflamației de acoperire osoasă de imperechere. În special, este o inflamatie la picior, care apare în prima falanga, adică acolo deget. Din deget, această abatere se întâmplă spre alte degete de la picioare.

Când juanete progreseaza, apare o suprasarcină, cât și pe teren accidentat, ceea ce face ca degetul mare pus mai sus doua degete. Acest lucru aduce o mulțime de durere, în plus, că aduce probleme estetice.

Acasă căi de atac pentru a elimina juanetes

Epson sare

Sare Epson reduc inflamația și durerea, care provoacă juanetes. Oferim, de asemenea, o Baie de picioare cu sare de Epson, și, de asemenea, pentru a calma durerea devine din ce în ce mai puțin ascuțite și picioarele noastre.

Sare de magneziu

Ca și anterior, este, se înmoaie timp de 20 de minute cu picioarele în apă caldă și sare de magneziu, ceea ce va îmbunătăți, de asemenea simptome de juanetes. Sărurile de magneziu sunt un mijloc excelent pentru juanetes inflamație.

Uleiul de măsline și lavandă

Putem proiecta unt de casă pentru juanetes se încălzește într-o tigaie uleiul de măsline și frunze de lavanda, aducând numărul de 3/4 litri de ulei și aproximativ 150 de grame de frunze de lavanda. Este punctul de fierbere timp de două ore, de filtrare și de așteptare, până când untul devine moale. Masajeamos toate juanetes ușor, că acest ulei, care ne ține într-un castron, pentru a doua oară, atunci vom folosi.

Masaj cu Arnica

Împotriva dureri de juanetes acasă căi de atac pe bază de masaj este ideal. Fi masajul cu Arnica este foarte ajută pentru a calma durerea provocată de juanetes. Avem de a dărui moi, masaj Arnica.

Gheata

Pune gheata timp de 15 minute în juanetes ajutor de la durere. Acest remediu nu este recomandat dacă aveți probleme cu circulatia sangelui la nivelul picioarelor, sau dacă suferiți de diabet zaharat.

Ceapafoto24

Frecati ceapa este una dintre acasă căi de atac pentru juanetes mai simplu să pună în aplicare, și, în plus, putem să-l lase aplicat cu un bandaj pe picioare toată noaptea, pentru a cât mai mult efect.

Rosii

Este una dintre acasă căi de atac pentru a elimina juanetes picioare: pulpa de rosii, ceapa cum ar fi, de asemenea, ajută la îmbunătățirea starea de juanetes. De asemenea, puteți lăsa se aplică în timpul nopții.

Usturoi (o singură dată)

În întreaga lume există usturoi in casa, sau, cel puțin, ar trebui să fie așa. Pune cateva felii de usturoi în juanetes și se lasă în contact cu ei toată noaptea, cu ajutorul unui bandaj.

Masaj cu lavanda

Dacă doriți pentru a afla cum de a elimina juanetes din casă a mijloacelor de lavanda ar trebui să fie în lista de solutii naturale. Se încălzește pe baie de apă la 100 g de flori de levănțică în 3/4 litri de ulei de floarea-soarelui. Cand au trecut 2 ore, în caz de filtrare, și vom păstra în borcan de sticlă (recipientul) original și la loc uscat. Ce putem face cu un masaj blând și suficient pentru a pune câteva picături, pentru a-l vedea mare efect sedativ.

Căldură pătură

Aplicarea de căldură în juanetes este, de asemenea, o opțiune bună, pentru a reduce disconfortul, care le provoacă. Colocarnos de vată în ele, în termen de 15 sau 20 de minute, de asemenea, ne va ajuta cu această problemă.

Cada de baie pentru picioare special

Într-o cratiță cu apă aruncate litru de apă, 50 de grame de seminte de in 50 de grame de tataneasa si 25 de grame pe portie. Prin urmare, ne pregătim timp de 10 minute, iar apa obținută în barreño, pentru a menține picioarele noastre se îmbibe timp de 20 de minute.

Rue și iod

Ultima dintre medicamente pentru a elimina juanetes constă în poznan baie pentru picioare înainte de a merge la culcare un pic rue, de asemenea, ajută pentru a calma durerea și durere, care produc juanetes și pentru a obține o mai mare ușurare, după o baie masajeamos picioare iod, că rebajamos din apă și cu ajutorul vată înmuiată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *